Uygun Uçak Bileti Nasıl Bulunur ?

Yurtdışına seyahat etmenin en önemli noktalarından biri : UÇAK BİLETİ 




🔹İnsan bazen pahalı uçak bileti yüzünden seyahat etmekten vazgeçebiliyor. Tabii ki haklılar, ama gitmekte kararlıysanız sakın ama sakın iptal etmeye çalışmayınız, erteleyin. Yine o tarihlerde yurtdışına gitmek istiyorum diyorsanız destinasyonunu değiştiriniz, en azından yurtdışına çıkmamaktan iyidir. 

☑️Peki ucuz uçak bileti nasıl bulabiliriz ?
✔️Eğer destinasyonunuz uzak yerdeyse sadece direkt uçuşlara bakmayınız, aktarmalı uçuşları uygun fiyata bulmak mümkündür. Direkt uçuşlarına bakmayınız demiyorum, fiyat karşılaştırması yapılarak karar verilmelidir. 'Direkt uçuşlar daha hızlı ve daha kısa sürede gidiyor amaaan aktarmalılara bakmasak da olur' derseniz yanılıyor olabilirsiniz. ( Tabii acil durum varsa direkt uçuşlar önerilir.)
✔️Eğer destinasyonunuz yakın yerdeyse uçak bileti pahalanma korkusuyla sakın paniğe kapılmayın, sakin olun. İstanbul-Adana uçuşum 100 TL'ye binmeden önce aldım ! Uçak bileti zaman daralmasıyla fiyat artışı göstermez. Bu tamamen kalan yolcu sayısı ile ilgilidir.
🔸Bu arada, sadece Türkiye'nin resmi havayollarına bakmamanızı ve gideceğiniz ülkenin resmi havayollarına da bakmanızı öneririm ki fiyat karşılaştırılarak kolayca karar verebilirsiniz. 

☑️Uçak biletini ne zaman en ucuza alabiliyoruz ?
✔️Gitmek istediğiniz tarihler resmi tatiller dışındaysa kesinlikle uçuştan 6 HAFTA önce SALI günü en ucuza alabiliyoruz. 

☑️Gitmek istediğiniz ülkede yılbaşı kutlamaları,festival, karnaval vb etkinlikleri canlı görmek istiyoruz. Ucuza uçak bileti nasıl alabiliyoruz ?
✔️Karar vermeden önce o ülkelerdeki etkinlik tarihlerini araştırmanızı tavsiye ediyorum ve gitmeye karar verdiyseniz o dönemlerde gerçekleştireceğiniz uçuşunuzdan en geç 5 ay önceden ucuza uçak biletinizi alabilirsiniz. ( Mesela Dünya Kupası 2018 Rusya etkinliğinden 8 ay önce İstanbul-Moskova seferini 300 TL'ye aldım.)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LONDRA, BİRLEŞİK KRALLIK

LÜKSEMBURG

ALMANYA